Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 09-18 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Nakládaná zelenina

Nakládaná zelenina

Zobrazuji 1-10 z 10
    Nakládaný česnek
    199,00 Kč
    199,00 Kč
    ks
      Vinné Listy, Taste of Armenia
      135,00 Kč
      135,00 Kč
      ks
        Okra- Bamya, Durra
        135,00 Kč
        135,00 Kč
        ks
          Okra- Bamya, Durra
          130,00 Kč
          130,00 Kč
          ks
            Artyčok, Durra
            135,00 Kč
            135,00 Kč
            ks
              Nakládaná okurka, Durra
              110,00 Kč
              110,00 Kč
              ks
                Nakladaná míchaná zelenina, Durra
                ks
                  Vinné Listy, Durra
                  139,00 Kč
                  139,00 Kč
                  ks
                    Nakládané pálivé papriky, Durra
                    ks
                    Produktů na stránku 72144216

                    Nakládaná zelenina je tradiční pokrm, který se vyrábí již po staletí. Jedná se o proces, při kterém se zelenina ponoří do roztoku z octa, soli a cukru, aby se prodloužila její trvanlivost a zvýraznil se její chuť. Nakládaná zelenina může být použita jako příloha ke grilovaným jídlům, do salátů, nebo jako samostatné jídlo.

                    Existuje mnoho druhů nakládané zeleniny, ale nejoblíbenější jsou okurky, mrkev, cibule, červená řepa a zelí. Každá zelenina má jinou chuť a strukturu, což umožňuje vytvářet různé kombinace a recepty.

                    Nakládaná zelenina má mnoho zdravotních výhod. Kromě toho, že je bohatá na vitamíny a minerály, obsahuje také probiotika, což jsou příznivé bakterie, které podporují trávení a imunitní systém. Pravidelná konzumace nakládané zeleniny může také pomoci snížit riziko některých onemocnění, jako jsou například kardiovaskulární choroby a rakovina.

                    Výroba nakládané zeleniny není složitá. Nejprve je potřeba vybrat čerstvou a kvalitní zeleninu. Poté se zelenina nakrájí na tenké plátky nebo kousky a umístí se do sklenice nebo nádoby s uzavíratelným víkem. Poté se připraví roztok z octa, soli, cukru a koření podle receptu a zalije se nad zeleninu. Nakonec se nádoba uzavře a nechá se odležet v chladničce alespoň 24 hodin, aby se zelenina nakládala.

                    V poslední době se nakládaná zelenina stává stále populárnější. Mnoho lidí se snaží o zdravější stravování a zvyšují svůj příjem fermentovaných potravin, jako je například kimchi nebo kvašená zelenina. Protože nakládaná zelenina má také fermentovaný charakter, je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zlepšit své trávení a posílit svůj imunitní systém.

                    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
                    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                    Kde nás najdete

                    Náchodská 700/97

                    Praha 9, 193 00

                    Horní Počernice

                    Kontakty
                    Logo
                    Zákaznická podpora Emessy
                    Po-Pá: 09-18 hod.
                    © 2022 Emessa - Syriana s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
                    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz